Laser U21 VB: Újabb magyar futamgyőzelmek

Érdi Mári és Vadnai Jonatán egyaránt nyert futamot, és elértek egy-egy 2. helyet a mai napon a Laser Radial és Standard U21 világbajnokságon Nieuwpoort vízein.

Mári így már 12 pontos előnnyel vezeti a listát, miután már kiesőt is számolnak és kiejtheti a tegnapi mésodik futamon becsúszott 10. helyét.

Női Laser Radial eredmények öt futam után ITT.

Joni az erősebb sárga slejtezőcsoportban 1. majd 2. helyen végezve továbbra is 2. helyen áll a spanyol Rodriguez mögött, aki a gyengébb kék csoportban megnyerte mindkét mai futamát. Holnap ismét külön csoportban versenyeznek, és Joni ellenfelei között továbra is ott lesz , az összetett harmadik helyezett Daniel Whiteley, aki ma futamot is nyert és a második legjobb brit, az EB negyedik Sam Wheley.

Laser Standard eredmények öt futam után ITT.

Vadnai Péter rövid beszámolója a mai körülményekről és fia futamairól:

"Ma három futamot terveztek, rövid parti halasztás után mentünk vízre. A szél 240-250-ről fújt,18-22 csomó. Az áramlás miatt sok fekete zászlós rajt volt.
Jonatan az első futamban biztonsági rajt után hátszélben már átvette a vezetést, és megnyerte a futamot.
A második futamban az angol Daniel Whitely lett az első, Jonatan a második. A harmadik futamot már nem tartották meg,a rendezőség szerint túl erős volt a szél.
Holnap folytatódik a kvalifikáció, három futamot terveznek."

Fotók: Vadnai Péter és Batur.be


Csatolt képek:

Támogatóink: