Kezdés futamgyőzelmekkel

16 óra 20 perc:

Érdi Mári és Vadnai Joni is futamgyőzelemmel kezdett az U21 Laser Radial és Standard világbajnokságon Nieuwpoortban, Belgiumban.

A tegnapról erős szél miatt mára halasztott kezdő napra 3-3 futamot tervezett a rendezőség. Zajlanak a futamok.

A lányok 27 nemzetből 66-an vannak és egy csoportban versenyeznek. A fiúknál 41 országból érkeztek 125-en, így ők kék és sárga jelölésű csoportokban vitorlázzák a selejtezőfutamokat.

Érdi Mári megnyerte az első futamot a női Laser Radial mezőnyben. Vadnai Joni győzött a Laser Standard kék csoportban, és másodikként ért célba a másodikon. A hivatalos eredmények megjelenése után írunk a mai eredményeikről.

A verseny honlapja: http://kycnlaserworlds2017.com/

Este 9 óra: Eredmény még nem található sehol, ami érthető, mert óvások is zajlanak. DE előzetes eredményeket sem közöltek. Twitteren a pár soros hírekből álló közvetítés a 3. futam közben leállt. Facebookon semmi, csak néhány nagyon gyenge fotó. Honlapon még semmi.

Vadnai Pétertől tudjuk telefonon kapott hírből: Érdi Mári a második futamon tizedik lett, viszont megnyerte harmadikat, így a helyezései valószínűleg: 1., 10., 1.

Vadnai Joni a Standard mezőnyben a harmadik futamban a kék csoportban 4. helyen ért célba, vagyis a futameredményei: 1., 2., 4., amivel feltehetően második helyen állhat, mivel a spanyol Rodriguez a gyengébb sárga csoportban (például minden jó brit a Kék csoportban vitorlázott Jonival) 1., 3., 2. helyeket csinált.


Csatolt képek:

Támogatóink: