Az MVSz főtitkára a vitorlázás sikereiről beszélt az m4 Sportreggeli című műsorában

Ahogy Fa Nándi elhelyezett minket a tengeri vitorlás versenyzés nemzetközi térképén, úgy kerül fel – hála Zsombinak, Márinak és a Vadnai-fivéreknek – sportágunk a magyar sportmédia érdeklődésének térképére is. 

Ma reggel például a köztévé sportcsatornájának Sportreggeli című műsorába hívták meg a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkárát, hogy számoljon be arról, hol tart ma, és miért ilyen sikeres a magyar vitorlázás. Erre korábban elég ritkán volt példa.

Holczhauser András nyolc és fél percben beszélhetett arról, hogy optimistán, éremvárakozással kezdjük meg a Tokióig tartó olimpiai ciklust. Kiemelte, hogy az elmúlt négy évben harminc százalékkal nőtt az utánpótlásbázis, hogy soha még ennyi Eb- és vb-érmet nem nyertünk, mint az elmúlt négy évben, és aláhúzta azt is, hogy a sportág finanszírozásának anyagi alapjai is szilárdak.

Az interjút teljes terjedelmében megtekinthetitek az alábbi linken (maga az interjú 11.23-nál kezdődik és 19.52-ig tart):http://www.mediaklikk.hu/video/m4-sportreggeli-14-resz-2017-01-23-i-adas/

 

 

Támogatóink: