Érdi Mári - Adidas

2016-ban a legjobb magyar női vitorlázót támogatja az Adidas Sailing is.

Érdi Mária Laser Radial ifjúsági világbajnokkal február 12-én szerződést kötött az Adidas cég: Mári 2016-ban az Adidas Sailing által támogatott versenyző lett.

Az Adidas Sailing sajtóközleménye szerint Mári először 2014-ben találkozott az Adidas vitorlás ruhákkal: Több terméküket tesztelte, és azok már akkor elnyerték a tetszését. Az időközben négyszeres korosztályos világbajnoki címet elért versenyző mostantól az Adidas Sailing termékeit viseli a vízen.

A parton az Adidas ‘Essentials’ ruhákat hordja majd, míg a vízen az Adidas ‘Speed’ vízhatlanokat, neohybrid kétrétegű felsőket és nadrágokat, valamint az Adipower kiülőcipőket viseli.

"Nőként persze azonnal beleszerettem a ruhák trendi szabásába és színeibe. De az igazi élmény az volt, amikor a vízen is kipróbálhattam az Adidas Sailing ruhákat! Szuper kényelmesek és megbízhatóak!Í" - mondta a világbajnok vitorlázó.

"Megtisztelő, hogy 2016-ban én lettem az Adidas Sailing által szponzorált legújabb és legfiatalabb versenyző. Az ő támogatásuk biztos hátteret és körülményeket teremt ahhoz, hogy az ifjúsági vitorlázás élén maradjak, de még fontosabbnak érzem, hogy így még nyugodtabban koncentrálhatok arra, hogy a rám váró kemény úton végígmenve elérjem a végső célomat, és a világ legjobb vitorlázói között legyek a 2020-as Tokiói Olimpián."  

Hayden Goodrick, az Adidas Sailing ügyvezető alelnöke szerint:"Nagy örömmel üdvözöljük Érdi Máriát a 2016-os Adidas Sailing Teamben! Segíteni fogjuk abban, hogy a küldetését betöltve olimpiai aranyérmes legyen!"

 

Adidas Sailing online www.adidassailing.com

Támogatóink: