Edzőtovábbképzés Agárdon

A VVSI adott otthont az MVSz szervezésű edzőtovábbképzésnek

 

Közel harminc edző és oktató vett részt június 3-án Agárdon, az MVSz szervezésű edzőtovábbképzésen, aminek a Velencei-Tavi Vízi Sportiskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. vezetésének a meghívást, az új és gyönyörű környezetbe.

A programot Holczhauser András főtitkár nyitotta meg és beszámolt az elmúlt három év eredményeiről és a jövő terveiről, törekvéseiről, elsősorban az oktatás és az edzőképzés terén.

Őt Brencsán Dávid előadása követte, aki a tavaly őszi WS instruktori képzéséről számolt be, valamint bemutatta az ott előzetesen egyeztetett, hazánkban javasolt fejlesztési irányokat lehetőségeket.

Ezután Dr. Bartha Csaba, a MOB sportigazgató helyettese és a Testnevelési Egyetem tanszékvezetője igen színvonalas edzéselmélet előadást tartott, érintve több más téma mellett, az aktuális dopping szabályozás kérdéseit is.

Brencsán Ábel sportmenedzser a Nemzeti Vitorlás Képzési Programot (NVKP) mutatta be a hallgatóságnak, valamint a vitorlás képzőhelyek MVSz szakmai elismeréshez szükséges ajánlásokat, és az edzői minősítés tervezett rendszerét.

Rövid szünet után a sportcsarnok épületében, a tóra néző panorámás konditeremben folytatódott a program, Dr. Rácz Levente érdekfeszítő előadásával a „szárazföldi edzés kulcskérdései a vitorlázásban” címmel, ahol a gyakorlatokat a 470-es válogatott vitorlázó, Gyapjas Zsombor mutatta be.

Ezúton is köszönjük az előadóknak a színvonalas előadásokat, a nagy létszámban megjelent edzőknek, oktatóknak az aktív részvételt ezen a valóban tartalmas és hasznos képzésen.


Csatolt képek:

Támogatóink: