Belép a North Sails a magyar vitorlázásba

Együttműködési megállapodást kötött a világ vezető vitorlagyártója, a North Sails magyarországi képviselete és a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ).

A North Sails az első olyan támogatója a szövetségnek, amely nemcsak pénzügyileg, hanem szakmai partnerként is segíti a szakmai szövetség munkáját és a hazai versenyek sikeres megrendezését. A Magyar Vitorlás Szövetség egyik fontos stratégiai célja, hogy a nemzetközi vitorlázásban fontos szerepet betöltő cégeket megnyerje a magyar vitorlázás számára, és szakmai partnerként bevonja őket a sportág fejlesztésébe. Ennek első lépése a Budapesti Boat Show-n aláírt egyéves időtávra szóló megállapodás a Lineplex Kft.-vel, amely a North Sails világmárka hazai képviseletét látja el. 

Bartos Zoltán, a cég ügyvezetője elmondta: a North Sails a világ vezető vitorlagyártójaként számos nagy nemzetközi verseny, többek között például a Volvo Ocean Race és America's Cup hivatalos vitorlaszállítója. A márka vitorláival a One-design osztályokban több nemzeti-, kontinens-, világ-, és olimpiai bajnokságot nyertek, mint a többi vitorlagyártóéval összesen. Holczhauser András, a szövetség főtitkára közölte, az együttműködésnek köszönhetően tovább bővülnek a szövetség lehetőségei a kiemelten kezelt az utánpótlás-nevelés fejlesztésében, valamint a hazai versenyek zökkenőmentes lebonyolítását illetően.

A teljes sajtóközlemény itt olvasható. Kép: North Sails / Lineplex


Csatolt fájlok:

Támogatóink: