A változatlanság is gyönyörködtet - Érdi Mári ezüstérmes lett Palamósban!

A pénteken befejeződött 42. Christmas Race utolsó napi eredményeivel mindhárom magyar egység azon a helyen végzett, ahol reggel állt az összetett listán. Ugyan nem sikerült előrébb lépniük, ugyanakkor nem is vesztették el, amit négy nap alatt elértek. Mivel jól mentek eddig is, így ez a fajta változatlanság örömteli.

Érdi Mári a női Laser Radial osztályban 3. helyen ért célba az Éremfutamon. Ezzel megőrizte és megerősítette az amúgy is biztos ezüstérmes pozícióját. Alison Young, a 2016-os Laser Radial világbajnok nyerte a Medal Race-t és a női Laser Radial aranyat.

Gyapjas Balázs és Zsombor 5. lett a 470-es Medal Race-en, megelőzve két olyan párost is, akik előttük álltak a listán. Ám annyi pontot nem hoztak rajtuk, hogy előzzék is valamelyiküket, így a dobogóra kerülés nem sikerült. Viszont jól védték meg értékes 4. helyüket a mögöttük törekvőkkel szemben.

Az ifjúsági osztályokban nem éremfutamok zárták a versenyt, hanem minden osztály még teljes mezőnyös futamokat teljesített. Zink Leon helyezése öszetettben nem változott: 15. helyen végzett.

Részletes eredmények letölthetők a mellékletből vagy megtekinthetők  verseny honlapján.


Csatolt fájlok:

Támogatóink: