HAJÓGYÁR VITORLÁS ISKOLA


HAJÓGYÁR VITORLÁS ISKOLA

A Hajógyár Vitorlás Iskola tevékenységének alapvető célja, hogy nagymértékben növelje a vitorlázást szeretők létszámát, függetlenül attól, hogy mennyi idősek, milyen minőségben szeretnék űzni a sportágat. Kiemelt célja többek között a vitorlás sport népszerűsítése, bemutatása, illetve egy családias képzőhely működtetése, ahol kiemelkedő oktatói felügyelet mellett, biztonságos és élvezetes körülmények között ismerkedhetnek a tanulók a vitorlázással. A Hajógyár Vitorlás Iskola elsődleges tevékenységi köre a 8-16 éves korosztály megismertetése az egytestű hajókkal való vitorlázás szépségeivel. A táborokat a tanítási szünet idején heti turnusokban bonyolítjuk le bejárós rendszerben.

Elérhetőségek: Kostyik Éva | hajogyar@hajogyarkft.hu | +3620/266 6633

8230 Balatonfüred, Tihanyi műút 1 (térkép) | Honlap


A Hajógyár Vitorlás Iskola tevékenységének alapvető célja, hogy nagymértékben növelje a vitorlázást szeretők létszámát, függetlenül attól, hogy mennyi idősek, milyen minőségben szeretnék űzni a sportágat. Kiemelt célja többek között a vitorlás sport népszerűsítése, bemutatása, illetve egy családias képzőhely működtetése, ahol kiemelkedő oktatói felügyelet mellett, biztonságos és élvezetes körülmények között ismerkedhetnek a tanulók a vitorlázással.
A Hajógyár Vitorlás Iskola elsődleges tevékenységi köre a 8-16 éves korosztály megismertetése az egytestű hajókkal való vitorlázás szépségeivel.
A táborokat a tanítási szünet idején heti turnusokban bonyolítjuk le bejárós rendszerben.

Honlap: http://balatonfuredihajogyar.hu/vitorlas-kozpont/hajogyari-poff-vitorlasiskola/

Támogatóink: