FŰKE YACHT KFT.

FŰKE YACHT KFT.

A FŰKE YACHT külkereskedelmi tevékenységét 1993-ban kezdte. Célunk már kezdetben megfogalmazódott: választékot és minőséget biztosítani elérhető áron. Ezt szem elött tartva, és fokozatosan bővülő igényekhez igazodva már aközel 40 külföldi cég termékeit forgalmazzuk a hazai piacon. A vásárlókat és érdeklődőket 2001 májusa óta a Balaton környékének legnagyobb vízisport áruházában várjuk Almádiban.

Elérhetőségek: Füke Csaba | info@fukeyacht.hu | +36209339119

8220. Balatonalmádi, Fűzfői út 9. (térkép)


A Fűke név közel száz éve egyet jelent a hajózással. Dédnagyapánk és nagyapánknak is a Dunán volt hajós kapitány, akik tovább adták a víz- és a vízi sport szeretetét édesapánknak Fűke Sándornak.

Fűke Sándor túllépve a hajózás szeretetén gyermekkorában megkezdte a hajóépítés technikai megvalósításának elsajátítását. Budapest legnevezetesebb hajóépítői (Karsai) mellett képezte ki magát. A 60-as években már saját gyártású motorcsónakjával nyert magyar bajnokságot. A következő évtized elejétől a legsikeresebb balatoni hajóépítőként tartották számon, hiszen minden induló hajóosztályban képviseltette magát munkáival. Több mint száz versenykalózt, finn dingit, európa jollét készített, melyekkel számos magyar-, európa- és világbajnokságot nyertek a válogatott tagjai.

Az utóbbi években saját gyártmányú motorcsónakok és vitorlások tervezésén és kivitelezésén dolgozott, melyek mára keresett és kedvelt modellek lettek: Fűke 32, Fűke 37 vitorlások, Fűke 490, Fűke 550, Fűke 550 Cabin motorcsónakok.

A hajózás és a vízi sport szeretete a negyedik generációt "fertőzi", mivel 1993 óta a kereskedelemmel is foglalkozó Fűke Yacht KFT a Fűke Sándor gyermekei nevéhez fűződik.

A sikeres működés eredményeképpen 2001-ben saját üzletet nyitottunk Balatonalmádiban, 2004-ben pedig Budapesten. Üzleteinkben megtalálható minden ami a hajózáshoz szükséges. Cégünk ellátja több mint 40 külföldi cég hazai képviseletét, melyekből már számos kizárólagos képviseletet jelent.

Honlap: www.fukeyacht.hu

Támogatóink: