Aktív december az MVSZ-nél

Folyamatosan zajlottak a szerződéskötések, támogatói megállapodási tárgyalások december közepén is.

Az év utolsó heteiben és hónapjában is aktívan zajlottak a megbeszélések és a szerződések megkötése a vitorlás sport támogatóival. Megállapodások aláírására került sor a Sportok Házában december 18-án és az elmúlt napokban. Az MVSZ részt vállalt jótékonysági árverésen és hozzájárult a Balaton Régió Közbiztonságáért díjhoz.
 

NAUTICA
2014-ben is a Nautica lesz a Kékszalag hivatalos időmérője. Az erről szóló megállapodást Polovitzer Zoltán ügyvezető igazgató írta alá dr. Kollár Lajossal az MVSZ Elnökével.


Kékszalag + 4 verseny élő televízós és netes közvetítés
2014-ben még tartalmasabb és több televíziós és online élő közvetítés lesz vitorlás versenyekről. A Kékszalagról a 2013. évihez hasonló módon egésznapos élő közvetítést szervez a Polysystem Kft., amely adást egy országos tévécsatorna közvetít majd. Ehhez az adáshoz a Vásárhelyi István vezette cég maga keres támogatókat és így ingyen készíti és biztosítja az MVSZ-nek, illteve a ledfalat ad a parti közvetítéshez, valamint pólókat készíttet.

A Polysytem Kft. a Kékszalagon túl 4 további versenyről ad élő online közvetítést, illetve az azokból készülő videóösszefoglalók országos televíziós csatornán is adásba kerülnek.


Tengeri bajnokság 2014-2017
Szerződést kötött az MVSZ a Sail-ing Kft-vel is. A Molnár Csaba vezette cég a Magyar tengeri nagyhajós bajnokság 2012. és 2013. évi sikeres lebonyolítása után a következő négy évben is megrendezi az Adrián a bajnokságot, és a szerződésben rögzített feltételek szerint támogatja a bevételből a Magyar Vitorlás Szövetséget.


Élő online versenyközvetítések
 Megállapodás született a Sailinglive Kft-vel is. Sebestyén Attila vezetésével 2014-ben rendszeresen adnak élő közvetítéseket vitorlás versenyekről a www.sailinglive.eu internetes felületen.

Kitűntetett vízirendőr
A Magyar Vitorlás Szövetség is hozzájárult a Balaton Régió Közbiztonságáért díjhoz, amely az idegenforgalmi szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó közbiztonsági területen dolgozó személyeket jutalmazza. Az MVSz Dominek Jácint vízirendőrt terjesztette fel a díjra. A díjátadáson jelen volt dr. Kollár Lajos az MVSZ Elnöke és Holczhauser András főtitkásr is.

Részvétel jótékonysági árverésen
December 16-án a Marriott Hotelben az Őrzők Alapítvány megsegítésére sportolók szerveztek jótékonysági gálaestet és árverést, amelynek fővédnöke Szívós Márton világbajnok vizilabdázó volt. A magyarországi daganatos gyermekek gyógyítási feltételeinek javítására szánt gyűjtéshez eddig több mint húsz sportág kiemelkedő sportolói ajánlottak fel értékes ereklyéket, árverési tárgyakat.
A vitorlázók nem ereklyével, hanem felajánlással képviseltették magukat az árverésen. Litkey Farkas világbajnok és tizenegyszeres Kékszalag-győztessel való vitorlázási lehetőséget lehetett vásárolni a Magyar Vitorlás Szövetség felajánlásában. 

Támogatóink: